Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нямам нищо, тоест имам преходниците за 36мм. и единия вариант, който мислих беше да разстържа отворите, ако захващането е едно и също, а другия вариант е да търся карбуратори с фланци.
    И все пак да изплюя камъчето,че е кофти така да ви разпитвам, а аз нищо да не казвам- вчера си взех валовете от завода след последна обработка: 318 градуса всмукателна, 305 изпускателна. Като на около 30 градуса след ГМТ вече би трябвало да е отворен напълно всмукателния клапан. Повдигането не е променено - 10мм. Изпускателната фаза не мога да кажа с точност колко продължава и колко е застъпването, защото не знам къде са останали чертежите.
    Приготвил съм всичко, глави, клапани, лагери, просто се чудех дали 36'ците ще са достатъчни.
    Евентуално на пролет може и да я подкарам, но най-вероятно догодина на есен всичко ще е готово, просто защото няма кога да и отделяме време на бараката.
    Та това е.
    Attached Files
    Last edited by boris037; d.m.y г., 20:23.
    alfa romeo sprint 1984

Comment

• Ами аз мисля, че тия карбове 36-ци, ще са дотатъчни и сега, просто ще трябва много да си играеш с аванса. Щото тия валове ще изместят нагоре в оборотите силата и вървенето на мотора. Та със сигурност ще ти трябва друг аванс, а дали ще ти трябва повече въздух и гориво ще се разбере, чак когато събереш мотора и той заработи.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Някои да му се намира казанче за антифриз?

Comment

• Първоначално публикувано от reza4kata_ Покажи съобщение
          Някои да му се намира казанче за антифриз?
          Писах ти в другата тема. Не пиши за едно и също в няколко теми, че има един гаден мод, дето ще ни
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Между другото, на вниманието на Спринт-аджиите, имам казанче за антифрпиз от Спринт. Изглежда здраво, но не съм го пробвал със сигурност. Почервеняло е от ръжда, но може да свърши работа. Не е същото сато на 33, има малко разлика, знаят, тези, които имат Спринтове. Който си го заплюе пръв, негово е.

Comment

• Заплюх си го.
              Ще мина през сервиза да го взема.
              Last edited by Speeder; d.m.y г., 20:18.
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
                Нямам нищо, тоест имам преходниците за 36мм. и единия вариант, който мислих беше да разстържа отворите, ако захващането е едно и също, а другия вариант е да търся карбуратори с фланци.
                И все пак да изплюя камъчето,че е кофти така да ви разпитвам, а аз нищо да не казвам- вчера си взех валовете от завода след последна обработка: 318 градуса всмукателна, 305 изпускателна. Като на около 30 градуса след ГМТ вече би трябвало да е отворен напълно всмукателния клапан. Повдигането не е променено - 10мм. Изпускателната фаза не мога да кажа с точност колко продължава и колко е застъпването, защото не знам къде са останали чертежите.
                Приготвил съм всичко, глави, клапани, лагери, просто се чудех дали 36'ците ще са достатъчни.
                Евентуално на пролет може и да я подкарам, но най-вероятно догодина на есен всичко ще е готово, просто защото няма кога да и отделяме време на бараката.
                Та това е.
                Тва да не ти е някъв немски варел ве Боре.Бати отношението/барака!!!!!!!/.Няма ти дам Деллорто.Пък за запалване и Ладата държеше май на около 12 000 с некво запалване с делко.хм май пих бая

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                  Заплюх си го.
                  Ще мина през сервиза да го взема.
                  ОК

Comment

• на някой да му се намира цялата кутия за парното с радиатор за климатик, искам да я сложа на 33-ка 2-ра серия . тел: 0878855594 Данаил

Comment

Имам казанче,останало от моята 33-ка 2 серия.

Comment

Здравей,извинявам се за закъснението.
                        Attached Files

Comment

• Продават се амортисьори 2бр-40лв. Казанче 10лв. Бобини работещи безупречно 2бр. 20лв. Контактен ключ 10лв. Вентилатор за радиатор от втора серия ревизиран и обслужен 10лв. Всички други чаркалаци от снимките се подаряват.
                          Attached Files
                          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• чупения фар дава ли се
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Колега амортисьорите добре ли са, мисля да ги взема. И имам питане, мога ли да намеря да сложа по твърди пружини?.
                              Алфа Ромео 33 1.3Боксер 92г.

Comment

• Крис фара се подарява да . Жойнт амортисьорите са оригиналните Боге с 3 болта на макферсона има хляв в тях,лагерите са добри,пружините са читави,не клатят колата,гумените маншини липсват. Пружините може да ги замениш но с какви точно не знам.
                                Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Working...
                                X